Galleri

Galleri & bloggar


Ingen jakt är sämre än att den bör förevigas för att kunna bli ett bestående minne och något för kommande jägare att prata om.

Bloggar och fotoalbum!


Alltid uppdaterad?


En jakt är så mycket mer än bara hundskall och radioprat. Tyvärr är man ofta så fullt upptagen med att planera och organisera jakterna så man glömmer bort att dokumentera! För oss är det lika viktigt att komma ihåg hur mycket och var man haft viltkontakt som det är att sitta och ljuga framför en varmbrasa. Det är också viktigt för oss att förmedla såväl bra som dåliga saker och det gör vi genom att använda oss utan en blogg och ett fotoalbum som knyter samman 4 st olika nätverk. Dom som är anslutna till vår gemensamma plattform i nuläget är vildsvinsjouren.se, jakthundsjouren.se samt jaktguiden.se.


En lyckad jakt är som sagt så mycket mer än gott snack vid brasan utan såklart även fotodokumentation och någon form av jaktdagbok.


Att arrangera ett jakt eller fiske arrangeman för flera 10 000 tals kronor och inte lägga 3-5 000 sek  på en duktigt jaktfotograf för att få ett bestående minne i form utav en bok  och foto-cd är näst intill obegåvat. Ett album som man kan ta fram och titta på under den delen av året där vi får leva på minnena och tänka tillbaka på allt det vilt vi fick beskåda i förregående säsong tillsammans med en god whiskey eller ett gott vin är en livräddare.


Vill Ni få riktigt bra foton till ett album så rekommenderar vi starkt fotograf Jens Christian i Önnestad/Kristianstad som har möjlighet att binda in fotona till en snygg bok.

Blogg         
           Galleriet


"Hunting isn´t something i do, its a part of who i am"


Copyright  © All Rights Reserved  by jaktguide.se